Kære Honda interesseret

Danmarks største

Bjarne Pape Biler A/S har siden opstarten kunnet manifestere sig som en af de største Honda- forhandlere i Danmark, og har flere gange udemærket sig som Danmarks største forhandler af Honda’s erhvervsmodeller.

For hele familien

Der er ofte mange faktorer, der skal tages højde for, når man skal købe ny bil eller have serviceret den eksisterende. Vi mener derfor, at dette skal foregå i omgivelser, hvor der er plads til hele familien, og hvor der er mulighed for kompetent vejledning. Hos os er der cafe-område med gratis forfriskninger, samt legetøj og DVD-film for børnene. Dette giver gode rammer for, at vi i fællesskab kan finde frem til den løsning, der passer til den enkeltes behov.

Attraktiv placering

Bjarne Pape Biler A/S har siden starten i 1997 ligget på Englandsvej 382 – i centrum af BIL-ØEN-AMAGER.
Herfra har salgsafdeling og værksted fungeret godt i stort set uændrede fysiske rammer indtil sommeren 2006, hvor vores værksted kunne flytte ind i nye, flotte faciliteter, men på den samme attraktive adresse som hidtil.
Siden udgangen af 2006 har vi endvidere kunnet prale af en nybygget salgsafdeling på ikke mindre end 900 m2 med plads til et bredt udvalg af Honda’s og Hyundai’s modeller. Som en følge af hele vores byggeprojekt har vores salgs-, værksteds- og reservedelsafdeling endvidere opnået en langt bedre fysisk integration til glæde for vores kunder og virksomhedens ansatte.I dag kan vi også tilbyde skadecenter for alle bilmærker.

bjarne_pape