Kære Honda kunde – potentiel som eksisterende!

Danmarks største
Andersen Biler A/S har pr. 1.2.2022 overtaget Bjarne Pape Biler A/S. Dermed fortsætter det, som siden opstarten har været en af de største Honda-forhandlere i Danmark, og som flere gange har udmærket sig som Danmarks største forhandler af Hondas erhvervsmodeller.

For hele familien
Der er ofte mange faktorer i spil, når du skal købe ny bil eller have serviceret den eksisterende. Vi mener derfor, at det skal foregå i omgivelser, hvor der er plads til hele familien, og hvor der er mulighed for kompetent vejledning. Hos os er der café-område med gratis forfriskninger, samt legetøj og film for børnene. De rammer gør, at vi i fællesskab kan finde frem til den løsning, der passer til den enkeltes behov.

Attraktiv placering
Vores forretning har siden starten i 1997 ligget på Englandsvej 382 – i centrum af BIL-ØEN-AMAGER.
Herfra har salgsafdeling og værksted fungeret godt i stort set uændrede fysiske rammer indtil sommeren 2006, hvor vores værksted kunne flytte ind i nye, flotte faciliteter, men på den samme attraktive adresse som hidtil.

Siden udgangen af 2006 har vi endvidere kunnet prale af en nybygget salgsafdeling på ikke mindre end 900 m2 med plads til et bredt udvalg af nye og brugte biler. Som følge af byggeprojekt har vores salgs-, værksteds- og reservedelsafdeling endvidere opnået en langt bedre, fysisk integration til glæde for vores kunder og virksomhedens ansatte. I dag kan vi også tilbyde skadecenter for alle bilmærker.

bjarne_pape